Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

PERINTEISET KRUUNUKYNTTILÄT

Kruunukynttilä

Kauniit kruunukynttilämme ovat käsinvalettuja, 35 cm pitkiä ja niiden paloaika on noin 9,5 tuntia. Yksi pakkaus sisältää kuusi kruunukynttilää. Värivaihtoehdot ovat: valkoinen, punainen, harmaa, keltainen, hopea ja kulta.

Myyntituotto jopa 50 %:

Valkoisten, punaisten, keltaisten ja harmaiden kynttilöiden ostohinta on 5 euroa/pakkaus ja myyntihinta 10 euroa/pakkaus.

Tietoja käsinvaletuista kynttilöistämme:
- 6 kynttilää/pakkaus
- toimitetaan laatikossa, joka sisältää 8 kynttiläpakkausta
- pituus 35 cm
- paloaika noin 9,5 tuntia
- neljä väriä
- testattua laatua, RAL-sertifioitu 
- ei sisällä eläinpohjaisia ainesosia

Tavoitteemme on valmistaa kynttilät mahdollisimman energiatehokkaasti ja ympäristöä kuormittamatta, mistä syystä kynttilöiden valmistajat on valittu erityisen tarkasti. Kuljetukset ja pakkaukset on suunniteltu luonnollisesti myös mahdollisimman ympäristöystävällisiksi. Kynttilät palavat suurella kirkkaalla liekillä eivätkä valuta tai savuta.

Kaikki kynttilätuotteemme täyttävät korkeat eurooppalaiset RAL-sertifiontikriteerit (Institute for quality assurance and certificates). ​​Quality mark awarded by the European Quality Association for Candles – laatumerkintä takaa seuraavat ominaisuudet:

- sertifioitu perusmateriaali – korkea laatu raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen
​- kaikki kynttilät on testattu huolellisesti laboratoriossa – kynttilät palavat valuttamatta
- kaikki raaka-aineet ovat tarkastettuja, jotta kynttilöillä ei olisi haitallisia terveysvaikutuksia

RAL Gütezeichen tarkastaa valmistajiemme toiminnan vuosittain.

Kynttilöidemme myyntiedut:
- korkea laatu
- helposti myytävä tuote
- hyvä myyntituotto

Kynttilöitä on erittäin helppo myydä, koska ne käyvät kaikkiin tilanteisiin ja juhliin vuodenajasta riippumatta. Kynttilät toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa, joten ne sopivat erinomaisesti myös lahjaksi. Tällä hetkellä kynttilöitä on saatavilla valkoisen, punaisen, keltaisen, harmaan, hopean ja kullan väreissä.

Myyntituotto jopa 50 %:
- valkoisten, punaisten, keltaisten ja harmaiden kynttilöiden ostohinta on 5 euroa/pakkaus ja myyntihinta 10 euroa/pakkaus.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}