Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

MYYNNIN ALOITUS

Myynnin aloittaminen ja rahan kerääminen on helppoa

Myymällä Tuikkutukun suosittuja kruunukynttilöitä tai tuoksukynttilöitä joukkueenne, koululuokkanne tai yhdistyksenne voi kerätä rahaa yhteistä tavoitetta varten.
Te teette työt, ja siksi on mielestämme itsestään selvää, että saatte 50% myynnistä. Omaa rahaa ei tarvitse sijoittaa: tarjoamme ilmaisen toimituksen ja palautuksen.
Myynti on siis täysin riskitöntä.

VALITSE MYYNTITAPA

Kynttilöiden suoramyynti tai kuvastomyynti

Voitte itse valita, haluatteko myydä Tuikkutukun kynttilöitä suoraan vai kuvastomyynnin avulla. Valitsette itse sopivimman vaihtoehdon. Suoramyynnin ja kuvastomyynnin yhdistäminen on tietenkin myös mahdollista!

Tuotto on aina 50%

HINNAT

Kruunukynttilät
Ostohinta: 5 euroa/pakkaus
Myyntihinta: 10 euroa/pakkaus
Tuotto: 5 euroa/pakkaus

Tuoksukynttilät
Ostohinta: 5 euroa/kpl
Myyntihinta: 10 euroa/kpl
Tuotto: 5 euroa/kpl

TILAA KYNTTILÄT SUORAAN

Jos myytte suoraan ostajille (suoramyynti), tee ensin yhteistilaus, tilaa myyntitavoitettanne vastaava määrä kynttilöitä. Yksi osallistuja myy keskimäärin 12 tuotetta. Jos kynttilöitä tarvitaan lisää, voit tehdä myöhemmin lisätilauksen. Toimitukset ja palautukset ovat aina ilmaisia.

TILAA MYYNTIKUVASTOJA

Tilaa myyntikuvastot ja jaa ne myyjille. Suosittelemme tilaamaan kaksi kuvastoa myyjää kohti. Myynti tapahtuu keräämällä kynttilätilauksia. Tilausluettelon sisältävä myyntikuvasto sisältää kaiken, mitä tarvitsette onnistunutta myyntiä varten. Kun olette valmiita, tilaatte myydyt kynttilät yhteistilauksena.

TILAA ILMAINEN INFOPAKETTI

Etkö ole vielä valmis tilaamaan kynttilöitä tai myyntikuvastoja? Tilaa ilmainen infopaketti sitoumuksetta. Paketti sisältää infokansion, jossa on tietoja kynttilöiden myynnistä, yksi myyntikuvasto ja tuotenäyteitä suosituista ja laadukkaista kynttilöistämme.

50% VOITTOA: EI KULUJA, EI RISKEJÄ

Kun myytte Tuikkutukun kynttilöitä, teidän ei tarvitse sijoittaa myyntiä varten koskaan omaa rahaa. Maksatte vain myymänne kynttilät. Laskun eräpäivä on 60 päivän kuluttua kynttilöiden toimituksesta. Myyntiin ja rahojen keräämiseen jää siis runsaasti aikaa. Tuotto on aina 50% eli huomattavasti enemmän kuin kilpailijoillamme. Toimitus on aina ilmainen, ja tuotteilla on täysi palautusoikeus. Myös myymättä jääneet kynttilät voi palauttaa maksutta. Kynttilöiden myynti on siis turvallista ja täysin riskitöntä!

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}