Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

NÄIN SE TOIMII

Rahan kerääminen koululuokalle, joukkueelle tai yhdistykselle on nyt helppoa. Myyntituotto on aina 50%.
Teidän ei tarvitse koskaan sijoittaa senttiäkään omaa rahaa, ja myös toimituskulut ja palautukset ovat meillä aina
maksuttomia. Täysin riskitöntä toisin sanoen! Valitsette itse myyntitavan eli suoramyynnin tai kuvastomyynnin – tai niiden yhdistelmän.

SUORAMYYNTI

Kynttilöiden suoramyynti

TILAA KYNTTILÄT

Tee yhteistilaus ja tilaa myyntitavoitettanne vastaava määrä kynttilöitä. Vinkki! Yksi osallistuja myy tavallisesti keskimäärin 12 kynttiläpakkausta. Jos kynttilöitä tarvitaan lisää, voitte tehdä lisätilauksen.

MYY KYNTTILÖITÄ

Myy kynttilöitä naapureille, ystäville, sukulaisille tai työkavereille. Saat maksun suoraan! Koputelkaa oville, pystyttäkää myyntipöytä tai hyödyntäkää sosiaalista mediaa tavoittaaksenne mahdollisimman paljon ostajia.

TUOTTO 50%

Laske, miten paljon voitte ansaita – voitto on aina 50 %! Laskun maksuaika on 60 päivää, joten myyntiä varten jää riittävästi aikaa. Myymättä jääneet kynttilät voi palauttaa maksutta.

KUVASTOMYYNTI

Myy kynttilöitä myyntikuvaston avulla

TILAA KUVASTOJA

Tilaa ja jaa myyntikuvastoja kaikille myyjille. Suosittelemme varaamaan kaksi kuvastoa jokaista myyjää kohti. Tällöin jokainen myyjä voi jättää toisen kuvastoista vanhempansa työpaikalle, sillä se tuottaa usein hyvän tuloksen.

MYY JA TILAA KYNTTILÖITÄ

Myy kynttilöitä naapureille, ystäville, sukulaisille tai työkavereille. Ottakaa kuvastoja mukaan ja koputelkaa oville sekä hyödyntäkää sosiaalista mediaa tavoittaaksenne mahdollisimman paljon ostajia. Laskekaa lopuksi myyjien myyntimäärät yhteen ja tehkää yhteistilaus.

TUOTTO 50%

Toimittakaa kynttilät ostajille ja perikää maksu. Laske, miten paljon voitte ansaita – voitto on aina 50 %! Laskun maksuaika on jopa 60 päivää, joten teille jää riittävästi aikaa toimittaa kynttilät ja kerätä maksut ostajilta.

MYYNNIN TUOTTO ON AINA 50%

ILMAINEN INFOPAKETTI

Jos haluat lisätietoja Tuikkutukusta, lähetämme mielellämme sinulle ilmaisen infopaketin, joka ei sido sinua mihinkään. Paketti sisältää infokansion, yhden myyntikuvaston ja tuotenäytteitä kynttilöistämme.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}