Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

TUIKKUTUKKU.FI: YLEISET TILAUSEHDOT

OSTOEHDOT

Tilaaminen

Pienin mahdollinen tilaus on 12 kynttiläpakkausta. 

Toimituskulut

Kynttilät toimitetaan maksutta. Pienet tilaukset toimitetaan palvelupisteeseen ja isot tilaukset haluttuun osoitteeseen.

Palautusoikeus

Tuotteilla on aina maksuton palautusoikeus. 

Yhteyshenkilöä koskevat säännöt

Yhteyshenkilön on oltava täysivaltainen, vähintään 18-vuotias henkilö, jolla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja jonka on hyväksyttävä luottotietojensa tarkastus. Huomaa, että luottotietojen tarkastuksesta ei tule merkintää UC:n tai muun yrityksen asiakastietorekisteriin eikä sillä ole vaikutusta yhteyshenkilön yksityisasioihin, kuten lainahakemuksiin. Yhteyshenkilöllä ja asiakkaalla on yhteinen maksuvelvollisuus tuikkutukku.fi:tä kohtaan.

Maksuehdot

Lasku lähetetään erikseen postitse samanaikaisesti kynttilöiden toimituksen kanssa. Laskun maksuaika on 60 päivää toimituspäivästä alkaen. Maksun viivästyessä peritään viivästyskorkoa, jonka suuruus on tällä hetkellä 2 % jokaiselta alkaneelta kuukaudelta.

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 3–5 työpäivää.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}