Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

ALOITA MYYNTI

ALOITTAKAA VARAINHANKINTA – MYYNNIN TUOTTO 50 %

Jos haluatte aloittaa varainhankinnan koululuokalle, joukkueelle, ryhmälle tai yhdistykselle kynttilöitä myymällä, voitte rekisteröityä täällä. Voitte myydä verkkokaupan ja myyntikuvastojen kautta tai tilata kynttilöitä kotiin ja myydä niitä suoramyyntinä.

Saatte heti käytettäviinne Omat sivut ja oman verkkokaupan ja pääsette heti varainhankinnan alkuun. Voitte myös tilata kotiin myyntikuvastoja, joiden avulla voitte myydä tuotteita. Myyntikuvastot toimitetaan 2–4 arkipäivän kuluessa. Suosittelemme tilaamaan 1–2 kuvastoa myyjää kohden.

Voitte myös tilata kynttilöitä kotiin ja myydä niitä suoraan. Voitte itse valita haluamanne myyntitavan. Halutessanne voitte myös yhdistellä eri myyntitapoja. Jos haluatte myydä vain suoramyyntinä, voitte ohittaa myyntikuvastojen tilauksen täyttämällä "0" myyntikuvastojen määräksi alla olevalle lomakkeelle.

Kun olet saanut rekisteröitymisen valmiiksi, saat sähköpostiviestin, jossa on linkki Omille sivuille, joilla ryhmänne voi helposti hoitaa myyntiin liittyviä asioita.


{{$ctrl.Model.Texts['EmailRepeatHelpText']}}
kpl
{{$ctrl.Model.Texts[$ctrl.Error]}}
{{'RequiredFieldsMissing' | translation}}
Tack tack