Helposti myytävät kynttilätAina 50 %:n tuottoAina ilmainen toimitus & ilmainen palautusHelposti myytävät – 50 %:n tuotto – Ilmainen toimitus & palautus

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Täällä voit lukea vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat kynttilöiden myyntiä luokan tai joukkueen hyväksi.
Jos haluat kysyä jotain muuta, ota yhteyttä meihin!

Tilaus ja toimitus

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Kynttilöiden ja myyntikuvastojen toimitusaika on noin 3–5 työpäivää. Huomaathan, että kuvastot lähetetään erikseen postissa ja kynttilät DHL:n kautta.

Miten tuotteet toimitetaan?

Myyntikuvastot toimitetaan ilmaiseksi kirjeenä suoraan postilaatikkoosi. Jos kirjekuori ei mahdu luukusta sisään tai jos olet tilannut 60 kpl kuvastoja tai sitä enemmän (yli 2 kg), ne toimitetaan lähimpään pakettipisteeseen. Silloin saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa.

Kynttilät ja infopaketti toimitetaan aina maksutta. Paketit toimitetaan suoraan antamaasi toimitusosoitteeseen. Saat Posti:lta tekstiviestin, josta voit valita itsellesi sopivan toimituspäivän ja -kellonajan.

Kuinka pääsemme alkuun?

Täältä voit lukea lisää siitä, miten kaikki toimii ja miten pääsette alkuun.

Täytyykö meidän tilata kynttilät ensin? Ei, voitte myös kerätä tilaukset etukäteen ja tilata sen jälkeen niin paljon kynttilöitä kuin olette jo myyneet. Täältä voit lukea lisää myynnin aloittamisesta.
Mitä teen, jos en halua myydä kynttilöitä mutta olen tilannut näytepakkauksen?

Siinä tapauksessa voit pitää kynttilät ilman lisäkuluja! Tarjoamme yhden näytepakkauksen henkilöä kohti. Jos tilaat useampia näytepakkauksia, veloitamme siinä tapauksessa kynttilöistä normaalin tilauksen tapaan.

Voivatko kaikki myyjät saada oman näytepakkauksen, jota he voisivat esitellä tilausten keräämisen yhteydessä?

Jos haluatte, että jokainen myyjä saa oman kynttilä- tai tuoksukynttiläpakkauksen myyntikuvaston/myyntilehtisen ohella esiteltäväksi, voitte tehdä tavallisen kynttilätilauksen vain kyseiselle kappalemäärälle ”ennakkotilauksena”. Kun tiedätte kynttilöiden todellisen myyntimäärän, vähennätte myytyjen kynttilöiden määrästä nämä kynttilät, jotka sisältyvät tällöin kuitenkin toimitettavien kynttilöiden lukumäärään. Tämän jälkeen teette tilauksen vähentämällä myytyjen kynttilöiden määrästä ”ennakkotilatut” kynttilät.

Voitteko pakata tuotteet myyjittäin?

Haluamme tarjota myyjille mahdollisimman hyvän tuoton (meillä tuotto on aina 50 % myynnistä). Tästä syystä emme halua lisäkustannuksia, joita kertyisi esimerkiksi tuotteiden pakkaamisesta myyjäkohtaisesti tai tuotteiden mukana toimitettavista pusseista, jotka pienentäisivät myyntimarginaalia. Yhteyshenkilön työmäärää voidaan helpottaa päättämällä esimerkiksi, että kaikki myyjät noutavat kynttilänsä yhteyshenkilön kotoa tiettynä iltana.

Kumpi tapa on parempi – suoramyynti vai tilausten kerääminen ennen toimitusta?

Jos haluatte, että myynti sujuu nopeasti, suosittelemme suoramyyntiä sen sijaan, että keräätte tilaukset etukäteen myyntikuvastojen avulla. Myynti ja kaupan päättäminen tapahtuvat tällöin samalla kertaa. Monien mielestä on kuitenkin parempi kerätä tilaukset etukäteen ja tilata kynttilät vasta sitten, kun tiedetään tarkasti, miten paljon kynttilöitä on myyty. Valitkaa myyntitapa, joka sopii parhaiten juuri teidän luokallenne tai joukkueellenne.

Miten voimme palauttaa myymättä jääneet kynttilät?

Palautukset ovat aina ilmaisia. Tästä saat lisätietoja palautuksista.

Miten palautettavat tuotteet pakataan?

Kun saat kynttilätoimituksen, säästä yksi iso laatikko ja muutama pieni sisälaatikko mahdollista palautusta varten. Palautettavien kynttiläpakkausten on oltava vahingoittumattomia, ja ne on pakattava huolellisesti. Lisää laatikoihin tarvittaessa sanomalehteä/pahvia tai vastaavaa täytemateriaalia, jotta kynttiläpakkaukset eivät pääse liikkumaan laatikon sisällä, sillä tällöin ne saattavat rikkoutua.

MAKSAMINEN JA LASKUTUS

Kuinka pitkä maksuaika laskussa on? Laskun maksuaika on 60 päivää kynttilöiden vastaanottamisesta. Jos tarvitsette enemmän aikaa kuin 60 päivää myyntiä varten, ottakaa yhteyttä niin voimme sopia uudesta maksupäivästä.
Aiheutuuko myynnistä ylimääräisiä kuluja myyjälle?

Ei, maksatte vain myymänne tuotteet. Jos tuotteita jää myymättä, me maksamme palautuskulut.

Kuinka paljon voimme ansaita?

Saatte 50 %:n tuoton kaikista myydyistä tuotteista. Suoraan kassalla. Katso täältä, miten paljon voitte ansaita sen mukaan, kuinka paljon myyjiä on.

Voiko tuotteita myydä yksityishenkilönä?

Emme tarjoa tuotteita yksityisille myyjille vaan ainoastaan koululuokille, joukkueille ja yhdistyksille.

Tuotteilla on ilmainen palautusoikeus. Miten toimitaan, jos kynttilöitä jää myymättä?

Me maksamme palautuskulut. Täytä tiedot alla olevan linkin kautta, minkä jälkeen saat sähköpostitse palautuslomakkeen, joka sisältää tarvittavat ohjeet. Kun tuotteet ovat palautuneet varastoomme, lähetämme uuden laskun, josta on vähennetty palautettujen kynttilöiden hinta.

Palauta kynttilöitä tästä >

Koska myymättä jääneet kynttilät on palutettava?

Kun olette valmiita myynnin kanssa (noin 60 päivää) ja kynttilöitä on jäänyt myymättä, ottakaa yhteyttä niin voimme sovita uudesta maksupäivästä niin että ehditte palauttaa myymättä jääneet kynttilät. Ei siis tarvitse kiirehtiä, vastaanotettuamme myymättä jääneet kynttilät lähetämme uuden laskun josta poistamme palautetut kynttilät. Uudella laskulla on 10 päivän maksuaika siitä lähtien kuin palatus on saapunut varastoomme.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ KYNTTILÖISTÄ

Mitä ainesosia kynttilät sisältävät?

Meille on itsestään selvää, että Tuikkutukun kynttilät ovat korkealaatuisia ja että niiden valmistajat valitaan huolellisesti. Samoin kuin se, että kynttilät valmistetaan ympäristöä kunnioittaen. Täältä voit lukea lisää sertifioinneista ja kynttilöiden valmistusaineista.

Ovatko kynttilät vegaaniset?
Kyllä. Nykyään moni kyselee vegaanisia kynttilöitä. Siksi olemme ylpeitä että voimme tarjota kruunu- ja tuoksukynttilöitä jossa testattu ja sertfioitu perusmateriaali, eivätkä sisällä eläinpojaisia ainesosia.


Missä kynttilät valmistetaan?

Kynttilämme valmistetaan EU:ssa, Baltiassa. Kynttiläntuottajamme on yksi Euroopan johtavista tuottajista, heidän tehtaassa noudatetaan erittäin ympäristötietoisia toimintotapoja. He saivat vuonna 2016 Swedish Business Awards -organisaation Sustainable Growth Award -palkinnon.

Mitä tarkoittaa että kruunukynttilät ovat käsinvalettuja?

Perinteiset kruunukynttilät ovat käsinvalettuja. Kynttilöitä upotetaan lukuisia kertoja, kunnes niiden paksuus on täydellinen. Oikeanlainen sydänlanka on hyvin palavan kynttilän salaisuus. Kynttilöissämme käytetään palmikoitua sydänlankaa, joka on mukautettu kyseiseen tuotteeseen sopivaksi. Kynttilät palavat kirkkaalla liekillä eivätkä nokea tai savuta.

Ovatko tuoksukynttilät allergiatestattu?

Kyllä, tuoksumme ovat allergiatestattu CLP:n (Classification, Labelling and Packaging) mukaan. Täältä voit lukea lisää CLP:stä, tuoksuista ja allergioista.

Ympäristö ja kestävä kehitys

Miten edistätte ekologista kestävyyttä?

Ympäristön vaaliminen on tuikkutukku.fi:lle äärimmäisen tärkeää. Kynttiläntuottajamme tehtaassa noudatetaan erittäin ympäristötietoisia toimintotapoja ja pyritään vähentämään jätemääriä kaikissa jätelajeissa. Tuottajallamme on myös kattava kierrätysohjelma, jonka tiukat vaatimukset täyttyvät. Kaikki jätteet lajitellaan ja toimitetaan kierrätettäväksi, ja käytettävä sähkö tuotetaan ympäristöystävällisesti vesivoimalla. Tuotteet toimitetaan tehtaalta meille laivalla, joka on vähiten ympäristöä rasittava kuljetusmuoto.

Tavarantoimittajamme sai vuonna 2016 Swedish Business Awards -organisaation Sustainable Growth Award -palkinnon. Perusteluissa todettiin toimittajamme olevan esimerkki tasapainoisesti ja kestävästi kehittyvästä yrityksestä, joka kasvattaa liikevaihtoaan kannattavasti, edistää olennaisesti alueen kehitystä ja toteuttaa hankkeita, jotka vähentävät osaltaan ilmastovaikutuksia Itämeren alueella.

Käytämme pahvipakkauksia, ja tuoksukynttilöidemme lasipurkit voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen. Jos meille saapuu vaurioituneita kynttiläpakkauksia, emme hävitä kynttilöitä vaan pakkaamme ne uudelleen. Tuotteitamme toimittavat jakeluyritykset ovat ympäristösertifioituja ja suhtautuvat ympäristöasioihin vakavasti. Myyntikuvastomme ja muut materiaalimme painetaan joutsenmerkitylle paperille. Painoalan yhteistyökumppaniemme tuotantoprosessit ovat ympäristötietoisia, ja painotilaustemme päästöt kompensoidaan. Noudatamme kaikkia sovellettavia ympäristölakeja ja -määräyksiä sekä muita yritystämme koskevia ympäristövaatimuksia.
Mitä sertifionteja kynttilöillä on?

Kaikki kynttilätuotteemme täyttävät korkeat eurooppalaiset RAL-sertifiontikriteerit (Institute for quality assurance and certificates) jotka RAL Gütezeichen ovat laatineet. Tämä tarkoittaa että perusmateriaali on sertifioitu, korkea laatu raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen, kaikki kynttilät on testattu huolellisesti laboratoriossa – kynttilät palavat valuttamatta ja kaikki raaka-aineet ovat tarkastettuja, jotta kynttilöillä ei olisi haitallisia terveysvaikutuksia. Tämä takaa myös ympäristöystävällisten ja standardien mukaisten tuotantomenetelmien käytön. RAL Gütezeichen tarkastaa valmistajiemme toiminnan vuosittain.

Tuoksukynttilämme ovat myös RSPO-sertifoituja. RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) on organisaatio, jonka tavoitteena on varmistaa asianmukaiset työskentelyolosuhteet, vähentää sosiaalisia ristiriitoja ja suojella arvokkaita metsiä. RFSO-sertifioitu palmuvaha on tuotettu vastuullisesti niin, ettei sen tuotannossa ole vaarannettu sademetsiä. Sertifioinnin taustalla on muun muassa WWF 

Lue lisää tästä >

Minulla on kysymys

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä 02-512 2160 tai lähetä sähköpostia info@tuikkutukku.fi niin autamme sinua. Voit myös olla yhteydessä sivustomme chatin kautta arkipäivisin klo 9–17.

{{'splash_bottom_part1' | translation}} {{'splash_bottom_part2' | translation}} {{'splash_bottom_part3' | translation}} {{'splash_bottom_part4' | translation}}